Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Nedostatečná erekce

dobrý den. chtěla bych se zeptat, jestli někdo neměl podobý problém, nebo co by to podle vás mohlo zavinit. s přítelem míváme nádherný sex, ale dost často jen napůl. oba sex milujeme, přesto mívá nedostatečnou erekci. a to ať se milujeme každý den, ob den, po týdnu, zkoušeli jsme různé intervaly, jestli to nemůže být únavou, nebo moc častým sexem a nic. vždy mu sice stojí, ale jen tak zlehka. často míváme problém ho tam i udržet. vždy mu pořádně stojí až ve chvíli, kdy se velmi blíží orgasmu. trápí to nejen jeho, samozřejmě. u lékaře byl, ten mu řekl, že se zdá být v pořádku, ať příjde, jestli budou problémy přetrvávat. bavíme se o tomto problému často a otevřeně. není to tím, že by sex nechtěl, naopak. zvlášť proto mě to tolik zaráží. byla bych moc vděčná za každou radu. ve dvaceti letech by ho něco podobného trápit nemělo.. N

Odpovědi na otázku

Nepíšete, u jakého lékaře váš partner byl. Odlišují se poruchy kompletní, kdy je problém i při masturbaci - v takovém případě je podezření na organické poruchy -cévní a neurogenní. Jinak se jedná častěji o poruchy inkompletní (erekce při masturbaci není narušena), kde je příčina komplexní. V tom případě je vhodná psychoterapie, případně léčba medikamentózní.