Poradna - Mužské choroby

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Atrofie varlete

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat co mám teď dělat, když mi zjistili ve 30letech, že mám atrofii varlete. Má to vliv i na kvalitu spermatu, myslím tím jestli partnerka bude mít problém otěhotnět? děkuji

Odpovědi na otázku

Dobrý den, atrofie varlat může vzniknout z mnoha různých příčin, to znamená odpověď na otázku by měl znát váš lékař, který vás se stavem atrofie varlat seznámil a ten by měl léčbu, případně další vyšetření, navrhnout.
Dobrý den. Děkuji za odpověď, ale jak se to jdá vrátit, tak abych to vrátil a jak se to léčí?je to něco bolestivého nebo jen nějakými léky? Jestli náhodou tomu nepomohl i MC. Chron .Děkuji
Dobrý den, atrofie varlete má řadu příčin a může jít při včasném záchytu a léčbě o vratnou záležitost. Jinak samozřejmě atrofie varlat může ovlivnit kvalitu i množství spermií, takže výsledkem bude snížená plodnost, někdy i neplodnost.